20140222-113715.jpg

Ik ben heel gek op dulche de leche.
Dit is met een blikje gecondenseerde melk.
Nu ging ik op zoek wat ik met zo’n blikje nog meer kon doen.
En toen kwam ik dit toetje tegen.
Mooie afsluiter van mijn etentje.

20140222-114030.jpg

Ingrediënten.
150 ml. Gecondenseerde melk
150 ml slagroom
Een crispy brosreep
6 kaakjes

De melk in een pan verwarmen tot het borrelt.
Dan heb je caramel.
De room stijf kloppen.
En door de caramel spatelen.
De reep raspen en hier ook door roeren.

20140222-114402.jpg

De koekjes verkruimelen en de helft in een glaasje doen.

20140222-114544.jpg

20140222-114559.jpg

20140222-114609.jpg

Een laagje van de room caramel er op.
Laagje koek kruimels.
Laagje room caramel.
Dit een paar uur in de koelkast zetten.
Voor het serveren garneren met een toefje slagroom.

Mijn etentje:
Carpaccio bonbon
Pindasoepje met schuim
Oosterse wok met spruitjes en pompoen.
En dit toetje als afsluiter.