Zaterdag was ik op de huishoudbeurs, en bij de stand van de jumbo
was de charmante Erik Bouwman die ons uitnodigde om een wrap te komen proeven. En dat wilde we wel.
Was erg lekker. Ben vergeten om een foto te maken.
Maar wil het toch met jullie delen.

De ingrediënten.

Zalm moten
Roomkaas naturel
Teentje knoflook
Rode paprika
Reepjes komkommer
Tortillawraps
Bieslook
Gemengde sla
Pijnboompitten
Sladressing

Meng de roomkaas met knoflook en bieslook, en zout en peper.
Smeer de wrap hiermee in.
Rooster de pijnboompitten.
Bak de zalm om en om ( niet te lang)
De zalm mag binnenin rosé zijn.
De zalm wordt snel droog als het te lang gebakken wordt,
en dat is niet lekker.

Beleg de ingesmeerde wrap met sla komkommer en paprika,
en doe hier wat dressing op.
Leg de zalm erop en bestrooi met pijnboompitten.
Rol de wrap op en snij in mooie partjes.
Serveer op een klein schaaltje met prikkertje